У вівторок, 23 липня, на Харківщині 23 в автокатастрофі загинув комбат 10-ї бригади ЗСУ, учасник Операції об'єднаних сил Олександр Андрієнко.

Про це повідомив у Facebook блогер Гліб Бабич. На момент смерті військовому було усього 34 роки, чоловік саме отримав відпустку після перебування у зоні ООС.

ЗСУ
ЗСУ

У повідомленні йдеться, що в автомобілі разом з ним перебували дружина, маленька донька і брат, однак всі вони вижили.

“О 23:45 в автокатастрофі загинув наш друг, побратим і комбат Олександр Андрієнко. Йому було 34 роки”, – повідомив Бабич.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У загиблого залишилися троє дітей, молодшому з яких не виповнилося й року.

“Саня, ти був занадто світлим і життєрадісним. Твоя відпустка вже ніколи не закінчиться. І нам буде дуже, дуже тебе не вистачати. Відпочивай брат. Там в небесному підрозділі тобі дадуть гідне місце”, – додав Бабич.

Прощання з військовим відбудеться в п'ятницю, об 11:00 у Харкові по вулиці Кричевського.

Нагадуємо, що раніше харківські правоохоронці знешкодили злочинне угрупування, члени якого сім років грабували інкасаторів.

Як раніше повідомляв портал " Знай.ua" , у Шевченківському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерхівці.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Дніпропетровщині загорівся будинок, в якому знаходилися люди.