Харківські правоохоронці викрили керівників дорожної служби Харкова, які заробляли на продажу асфальту місцевим мешканцям, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Управління СБУ в Харківській області.

Як встановилось під час слідства — комунальники порушували технологічні вимоги щодо доріг, штучно створюючи надлишки асфальтобетону, який потім продавали місцевим мешканцям. Також дорожники заробляли на незаконній оренді будівельної техніки, яка знаходиться у власності підприємства.

Загалом на цій схемі злочинці встигли заробити понад 100 тисяч гривень. Наразі слідство продовжує встановлювати всі обставини справи.

Нагадуємо, що у Києві через низьку якість виконання робіт виникають проблеми на щойно відремонтованих мостах.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", влада Дніпра почала активну боротьбу з ямами на дорогах. Але через це доведеться перекрити деякі дороги і можуть утворитися затори.

Також портал "Знай.uа" писав, що на дорозі в Приморському районі Одеси утворився черговий провал.