Міський голова Харкова Генадій Кернес після тривалої перерви повернувся до соціальних мереж, повідомляє портал “NewsRoom”.

У своєму першому за два роки дописі в соціальній мережі Instagram Кернес розповів про прогулянку оновленим садом Шевченка, розмістивши дві фотографії. На одній з них від позує для вуличного художника, а на іншій — художник показує портрет харківського мера.

Цей пост зібрав понад 14 тисяч відміток “подобається” та його прокоментували понад 350 користувачів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадуємо, що раніше великий резонанс серед харків’ян викликало встановлення у трьох харківських парках лавок за дуже завищеними цінами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Києві демонтують близько 100 літніх майданчиків ресторанів, які їх власники встановили незаконно.

Також портал "Знай.ua" писав, що міст над колектором на житловому масиві Осокорки, який наразі демонтують, був зведений за усіма державними будівельними нормами і був частиною очисної системи.