Великий резонанс викликало встановлення у харківському парку Сафарова нових лавок, повідомляє портал “MyKharkov.info” з посиланням на Харківський антикорупційний центр.

Причиною скандалу стала вартість цих лавок, кожна з яких обійшлась місту в 12,5 тисяч гривень. А від початку ціна лавки була ще вищою — 14,5 тисяч гривень. В інших парках та скверах Харкова встановили ще більш дорогі лавки.

Так, лавки у парку “Стрілка” обійшлись у 17450 гривень за штуку, в Молодіжному парку — від 13,8 до 19,3 тисячі гривень за одну лавку. І це при тому, що, згідно із даними антикорупціонерів, нову лавку з німецьким покриттям можна придбати за 3,8 тисяч гривень.

Нагадаємо, що нещодавно Михеїл Саакашвілі вимагав від мера Харкова Геннадія Кернеса продати усю закордонну нерухомість для того, щоб розрахуватись з боргами міста.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Києві демонтують близько 100 літніх майданчиків ресторанів, які їх власники встановили незаконно.

Також портал "Знай.ua" писав, що міст над колектором на житловому масиві Осокорки, який наразі демонтують, був зведений за усіма державними будівельними нормами і був частиною очисної системи.