До нового складу Верховної Ради від Харкова пройде чимало нових облич, які за підсумками виборів випередили ветеранів депутатського корпусу, повідомляє портал “Politeka”.

Так, серед тих, хто програв — колишній мер Харкова Михайло Добкін, який ще вчора на своїй сторінці в Twitter написав, що “до дембеля залишилось 12 хвилин”. Також не проходить до нового складу Верховної Ради брат Михайла Дмитро Добкін, який на своєму окрузі став лише третім.

Програв представнику “Слуги народу” одіозний Дмитро Святаш, який до цього п’ять разів вигравав вибори до ВР. Нинішня виборча компанія відзначилась тим, що Святашу зривали зустріч з виборцями, обливали зеленкою та закидували яйцями.

Єдиним представником Харкова, в якого залишиться депутатський мандат, став самовисуванець Олександр Фельдман.

Нагадуємо, що на одній з харківських дільниць нетверезий виборець влаштував дебош, порвавши свій бюлетень та нецензурно облаявши усіх присутніх.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці вірять в "Слугу народу" Зеленського і Голос Вакарчука, а Порошенко втомилися бачити в Раді.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Зеленський за кермом Tesla терміново звернувся до українців.