У Харкові дострокові парламентські вибори вже увінчалися масою інцидентів. На одній з ділянок сп'янілий чоловік порвав свій бюлетень для голосування.

Про інцидент написали в групі "ХС Харків" в соціальній мережі Facebook.

У Харкові на виборчій дільниці №275 чоловік напідпитку порвав свій бюлетень для голосування. Чоловік розкидав шматки по ділянці і обматюкав всіх присутніх, назвавши їх під***ми.

Правоохоронці миттєво відреагували на неналежну поведінку чоловіка, і йому довелося пояснюватися з поліцією.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Харків'яни ж у коментарях під публікацією відреагували на такий вчинок чоловіки швидше схвально, ніж навпаки.

"Правильно сказав! Підтримую!", "Мужик!", "Людина готувалася з вечора, і, може, навіть не з учорашнього", "Голос народу!", "Людина зробила своє волевиявлення. А пед…ки не мат", "А в чому придурок??? Багато сидять диванних критиків , які б'ють себе в груди тільки в інтернеті. Мужика все дістало", – такі коментарі залишили користувачі мережі під публікацією.

Як повідомляв портал Знай.uа , українці вірять в "Слугу народу" Зеленського і Голос Вакарчука, а Порошенко втомилися бачити в Раді.

Також портал Знай.ua писав Зеленський за кермом Tesla терміново звернувся до українців.