“Мертві душі” знов, як і на минулих виборах,знаходили в списках виборців Харкова, повідомляє портал “Город Х” з посиланням на місцевих мешканців.

Так, мешканка комунальної квартири на вулиці Шекспіра, яка прийшла проголосувати, списках виборців знайшла свого сусіда, який помер сім років тому. При чому жінка помітила покійного сусіда у списках не вперше - теж саме сталось навесні під час цьогорічних виборів президента. "І про які зміни в країні кажуть деякі, якщо навіть змінити ситуацію з "мертвими душами" не здатні", обурилась харків'янка.

Жінка одразу звернулась до правоохоронних органів.

Нагадуємо, що перед виборами харків’ян просили приходити на дільниці з власними ручками, аби не стати жертвами шахрайства.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці вірять в "Слугу народу" Зеленського і "Голос" Вакарчука, а Порошенко втомилися бачити в Раді.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Зеленський за кермом Tesla терміново звернувся до українців.