У Харкові стартували дострокові парламентські вибори, всі виборчі дільниці працюють. Харків'янам порадили взяти з собою руки з дому.

Про це повідомляє "Типовий Харків".

Харківським виборчі краще взяти з собою на дільницю ручки, щоб не стати жертвою ручок із зникаючим чорнилом.

Ця політтехнологи не нова, будь-який виборець може проголосувати, а через якийсь час чорнило з бюлетеня просто випаруються. І коли прийде час підраховувати голоси, виявиться, що ваш бюлетень абсолютно порожній.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Оскільки чорнила зникають через 3-4 години, то перевірити ручку дуже важко і довго. Тому спостерігачі радять харків'янам приходити зі своїми ручками і голосувати ними в бюлетенях.

Якщо ви стали свідком порушень на виборах телефонуйте регіональних координаторів ГО "Опора" в Харківській області: (099) 788-36-60.

Нагадаємо, покійного Скрябіна оштрафували за чотири роки після смерті українці не добирають слів: "Баби..."

Як повідомляв портал Знай.ua , українці вірять в "Слугу народу" Зеленського і Голос Вакарчука, а Порошенко втомилися бачити в Раді.

Також портал Знай.ua писав Зеленський за кермом Tesla терміново звернувся до українців.