Харків’янка Алла Олійник може опинитись у в’язниці Гонконгу через знайомство з чоловіком з Тайланду, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється — вони познайомились на сайті знайомств. Чоловік, який назвався Діманчем, швидко втерся українці в довіру. За словами подруги Алли Аліни Зінченко, їх спілкування тривало місяць, після чого таєць запросив українку до Об’єднаних Арабських Еміратів, попросивши забрати у транзитній країні рюкзак, нібито від брата.

В ОАЕ зустріч не відбулась, ніби-то через незалежні причини. Так само не відбулась і друга зустріч у Шри-Ланці. На цей раз — ніби-то через хірургічне втручання, яке призначили шахраю. На цю зустріч він також просив Аллу забрати теку з документами, але замість неї їй принесли ще один рюкзак. Втретє зустріч була призначена у Гонконгу.

Але гонконзькі прикордонники в черговому рюкзаку, який Алла забрала під час пересадки в Ефіопії, знайшли 1,5 кілограми кокаїну. За це дівчині загрожує довічне ув’язнення. Наразі за справу взявся київський адвокат, якого найняла подруга Алли.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадуємо, що на вихідних у Харкові горів магазин одягу на вулиці Сумській. Але не по-справжньому — це були навчання, які проводили рятувальники.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також портал "Знай.uа" писав, що неподалік від Софійської площі почалася пожежа.