Начальник поліції Харківщини Валерій Сокуренко повідомив про те, що до його відомства надходять скарги про можливу підготовку фальсифікацій виборів до Верховної Ради, інформує портал “Depo.ua”.

За словами Сокуренка, штаби різних партій та кандидатів звертаються до поліції із скаргами, нібито хтось вже має бюлетені та готовий їх вкидувати. Однак достовірної інформації щодо того, хто саме готує вкидування, правоохоронці не мають. Проте, їм відомо, що усі бюлетені знаходяться на Окружних виборчих дільницях і скоро будуть перевезені на дільничні виборчі комісії.

Крім того, Сокуренко повідомив про те, що поліція буде пильно спостерігати за ходом виборчого процесу з метою не допустити будь-яких порушень.

Нагадуємо, що на Харківщині від імені деяких кандидатів у народні депутати місцевим мешканцям роздають продуктові набори.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що п’ятеро харківських кандидатів у нардепи знялись з передвиборчих перегонів.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що кандидату від “Опозиційної платформи — За Життя” Дмитру Святашу зірвали зустріч з виборцями.