Для мешканця харківського району ХТЗ трагедією мало не завершилась спроба влаштувати фаєр-шоу, повідомляє портал “Город Х”.

Чоловік вирішив повторити відомий трюк з “випльовуванням” вогню. Набрав до рота займисту речовину та видихнув її на запальничку. Але задумане не вийшло — полум’я миттєво опалило чоловікові обличчя. На щастя опіки були лише мінімальними, госпіталізація не знадобилась.

Нагадуємо, що нещодавно через велику пожежу на очеретяному полі було перекрито один з в‘їздів до Харкова.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумській області в момент руху спалахнув автобус, в якому перебували 20 дітей. Поліцейські попередньо зуміли встановити, що в ході руху несподівано загорівся моторний відсік транспортного засобу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що на трасі Одеса-Київ загорівся екскурсійний автобус, який перевозив дітей у супроводі батьків. Займання сталося в моторному відсіку автобуса "NEOPLAN".