Вчора в Харкові сталась масштабна пожежа, яка призвела до перекриття одного з в’їздів у місто, повідомляє портал “Город Х” з посиланням на Головне управління ДСНС України у Харківській області.

Что-то сильно горит на Северной Салтовке, ул. Натальи Ужвий 🔥

Geplaatst door ХС • Харьков op Woensdag 17 juli 2019

Як повідомляється, поблизу вулиць Удовиченка, Сердюка, Ново-Солонецької та Колосистої зайнялось очеретяне поле. Загалом вогонь випалив площу близько 5 гектарів.

Причини загоряння з’ясовуються.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні зранку у Києві біля метро лісова загорілась маршрутка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумській області в момент руху спалахнув автобус, в якому перебували 20 дітей. Поліцейські попередньо зуміли встановити, що в ході руху несподівано загорівся моторний відсік транспортного засобу.

Також портал "Знай.uа" писав, що на трасі Одеса-Київ загорівся екскурсійний автобус, який перевозив дітей у супроводі батьків. Займання сталося в моторному відсіку автобуса "NEOPLAN".