У Богодухівсьокму районі Харківщини 23-річна місцева мешканка потрапила під колеса автівки, повертаючись додому з дискотеки, повідомляє портал “Город Х”.

Повідомляється, що аварія сталась прямо на пішоходному переході. Водій легковика розповів, що його засліпила інша машина, однак місцеві мешканці стверджують, що він був п’яний.

Наразі дівчина знаходиться в реанімації у важкому стані та вже перенесла декілька операцій. Коли стан постраждалої буде стабільний — її планують перевести до Харкова.

Нагадуємо, що на Окружній дорозі Харкова необачність пішохода коштувала йому життя.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові п’яний водій протаранив шкільний паркан та заснув просто в розбитій автівці.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що у Харкові “автоледі” переплутала педалі газу та гальм, через що врізалась у кіоск з цигарками.