Відомий харківський мандрівник Артемій Сурін, який був заарештований в Ірані, вийшов на волю, повідомляє видання “Комментарии”.

Мандрівник розповів, що ніяких заборон на зйомку не порушував — мав при собі дозвільні документи на користування дроном, а в тому місці, де він хотів проводити зйомки, не було ніяких попереджень про заборону використання дронів. Також Сурін повідомив, що звільнитися йому вдалось завдяки великій підтримці з боку Посольства України в Республіці Іран.

Зараз мандрівник вже виїхав з території Ірану та знаходиться в Азербайджані.

Нагадуємо, що Артемія Суріна через використання дрону в Ірані було заарештовано за звинуваченням у шпигунстві.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що до звільнення Суріна також підключився інший відомий український мандрівник — Дмитро Комаров.

Також “Знай.ua” розповідав про хамську поведінку українських прикордонників в аеропорті “Бориспіль” по відношенню до громадянина Пакистану.