Харківська прокуратура викрила працівницю одного з районних відділів ДВС, яка намагалась незаконно продати квартиру, що належала громаді міста, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як зазначається, навколо квартири, що за законом належить громаді міста Харкова,штучно створили боргову суперечку, через яку її намагались привласнити шахраї — в рахунок погашення боргу. На бік “позичальника” став суд, який дозволив продаж квартири.

Незабаром оборудку викрили правоохоронці та виконавче провадження призупинили, а на квартиру наклали арешт. Але держвиконавець спробувала-таки продати житло, приховавши рішення про арешт та підробивши відповідні документи. На аукціоні квартиру продали за 1 мільйон гривень, які розподілили між усіма учасниками виконавчого провадження а також боржником та позичальником.

Правоохоронці в ході розслідування також з’ясували, що оборудку вдалось провести через недбалість начальника районного відділу Виконавчої служби, який не перевірив документи належним чином.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що раніше у Харкові активізувались шахраї, які “розводять” молодих людей, що шукають роботу.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що “Приватбанк” знов нагадав своїм клієнтам про те, як не потрапити шахраям на гачок.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в Києві викрили угрупування шахраїв, яке очолював колишній поліцейський.