В Харкові з’являться тролейбуси, оснащені відеоспостереженням салону та GPS-навігацією, повідомляє портал “Город Х”.

За допомогою відеоспостереження водій зможе бачити усе, що відбувається у салоні. Крім того, нові тролейбуси оснащено електронними валідаторами квитків, системою обліку пасажирів та бездротовим інтернетом. Також у водіїв буде система контролю руху, яка дозволить уникнути затиснень дверима та травм пасажирам, які не встигли зайти чи вийти з тролейбуса.

Виготовлено новий транспорт у Луцьку на заводі “Богдан-Моторс”. Наразі до Харкова прибули перші два тролейбуси з замовлених 55. Решта машин почне возити харків’ян до кінця цього року.

Нагадуємо, що раніше на сайті Харківської міськради з’явилась петиція з вимогою оновити міський транспорт, який не відповідає ніяким стандартам якості.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що харків’яни вимагають від міської ради навести лад на трамвайних зупинках, які перетворюються на місця збору бомжів та п’яниць.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав, що харківські активісти через суд оскаржують рішення про підвищення вартості проїзду в метро.