Харківські правоохоронці знов отримали повідомлення про замінування, повідомляє прес-служба головного управління Національної Поліції в Харківській області.

На цей раз мішенями “мінерів” стали станція метро “Спортивна” та стадіон “Металіст”. Вибухотехніки обстежили 25000 кв. км приміщень та понад 13000 кв. км територій, але жодних небезпечних пристроїв або речовин знайдено не було.

Нагадуємо, що раніше повідомлялось про те, що у Києві затримали осіб, причетних до відправлень повідомлень про замінування в Харкові.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що затриманих було відпущено під заставу, але вони вважають себе непричетними.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також “Знай.ua” інформував про те, що цілями мінерів були харківські дитячі садки, станції метро, аеропорт та залізничний вокзал.