Повідомлення про те, що заміновано 227 дитячих садків Харкова, отримали місцеві правоохоронці від Держслужби з питань надзвичайних ситуацій, повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області.

Окрім дитячих садків, у повідомленні містилась інформація про вибухівку в розважальному закладі, аеропорту, залізничному вокзалі, станції метро та закладі на вулиці Благовіщенській. Однак фахівці вибухотехнічної служби не виявили вибухових пристроїв чи небезпечних речовин за жодною з адрес.

Наразі триває слідство за частиною 1 статті 159 Кримінального Кодексу України, згідно з якою “жартівники” можуть провести за гратами до 6 років.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що на минулому тижні ДСНС отримала повідомлення про замінування харківських лікарень, але у них також вибухівку не знайшли.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що у Дніпрі затримали двох людей, яки дали неправдиве повідомлення про замінування будівлі суду.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що два дні тому в столиці “замінували” центральний залізничний вокзал.