Родичі загиблих в резонансному ДТП на харківській вулиці Сумській просять Президента Володимира Зеленського взяти їхню справу на особистий контроль, повідомляє портал “Акценти” з посиланням на “Накипело”.

На думку потерпілих, апеляції з боку обвинувачених у цій справі є верхом цинізму, як і те, що експертизи не змогли зрозуміти, чи були обвинувачені Олена Зайцева та Генадій Дронов за кермом у стані наркотичного сп’яніння, чи ні.

Також потерпілі вважають, що Зайцев та Дронова повинні відсидіти по 10 років для того,ж щоб інші водіїв спонукати не порушувати правила дорожнього руху.

Нагадуємо, що нещодавно адвокат Генадія Дронова домігся скасування рішення суду про закриття справ відносно співробітників Харківського інституту судмедкспертиз імені Бокаріуса.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що у Балаклії водій, що збив двох підлітків, відбувся лише позбавленням водійських прав.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що під Красноградом сталась ДТП, яка забрала двоє людських життів.