Адвокат одного з фігурантів справи про резонансне ДТП у Харкові Генадія Дронова Сергій Перепелиця домігся скасування рішення про закриття справи проти співробітників Харківського інституту судово-медичних експертиз імені Бокаріуса. Про це захисник написав на своїй сторінці у Facebook.

Черговий раз судом скасовано постанову слідчого про закриття кримінального провадження щодо висновків експертиз...

Geplaatst door Сергей Перепелица op Maandag 24 juni 2019

“Черговий раз судом скасовано постанову слідчого про закриття кримінального провадження щодо висновків експертиз проведених в ХНДІСЕ ім. Бокаріуса. Дуже вдячний судді, яка розуміє, що таке всебічне, повне та неупереджене досудове розслідування!” - написав Перепелиця.

Справу проти харківських судмедекспертів, яким закидали надання неправдивих результатів автотехнічної експертизи, було закрито через відсутність складу злочину. Перепелиця про це дізнався лиже із публікацій у ЗМІ та оскаржив у районному суді.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що на початку червня у Харкові сталась ще одна резонансна ДТП — водій легковика врізався в стовп.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що інший легковик врізався у стіну будівлі харківської міськради.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що на вихідних в одному з парків Харкова 15-річна дівчина каталась алеями на машині BMW.