Двох поліцейських з Волчанського району Харківщини затримали за вимагання хабарів, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, схему організували старший сержант та сержант. Вони вибірково зупиняли автівки на дорозі, знаходили “порушення” та пропонували не давати справі хід за “винагороду”. Один з водіїв, якому шахраї намагались закидати керування в нетверезому стані та погрожували позбавленням прав, якщо він не заплатить 10 тисяч гривень, поскаржився правоохоронцям.

Під час обшуків у помешканнях “перевертнів у погонах” знайшли гроші, які вони отримали протягом своєї злочинної діяльності. Наразі їм загрожує до 10 років в’язниці.

Нагадуємо, що в Одесі затримали працівника поліції, який за хабар “дахував” публічний дім.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що харківські правоохоронці викрили запорізьких колег, які вимагали хабаря з харківської підприємиці.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що бездіяльність харківських правоохоронців втомила харків’ян і вони самостійно стали перевиховувати місцевих наркоділків.