У Харкові місцеві мешканці взяли у свої руки боротьбу з наркоділками та шукачами “закладок”, повідомляє портал “Місто Х”.

За словами місцевої мешканки, коли вона гуляла з дитиною у дворі, то побачила чотирьох чоловіків, які щось шукали в дитячі пісочниці. На погрози викликати поліцію вони не реагували. Але навіть, коли правоохоронців все ж викликають, то вони нічого не можуть вдіяти. Найбільш наглі наркоділки не бояться робити свою справу навіть на очах поліцейських.

Оскільки правосуддя виявилось безсилим, то місцеві мешканці вирішили боротися з наркотиками самостійно. Один з містян розповідає, що два роки тому наркоділка впіймали та виховували старим методом — ременем. Так само перевиховали ще двох шукачів “закладок”. Відтоді наркоділки їх подвір’я обходять стороною.

Нагадуємо, що на минулому тижні в одному з сіл Харківщини правоохоронці виявили цілий город, засаджений коноплею.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Києві поліцейські затримали фельдшера, який намагався влаштувати продаж наркотиків у СІЗО.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в Одесі викрили наркоділка, який ховав зілля у пакетах з борошном.