Жовтневий районний суд Харкова повернув у прокуратуру матеріали у справі голови Новобаварського району Тетяни Цибульської, повідомляє портал “Depo.ua”.

Проти Цибульскої було розпочато слідство за статтею 191 кримінального кодексу. Згодом справу перекваліфікували по статті 366-1 Кримінального кодексу. Під час обшуку в кабінеті чиновниці було знайдено коштовності на суму понад 600 тисяч гривень, які не були вказані в її декларації.

Суд повернув документи по справі Цибульської прокуратурі через те, що не було вказано точний час та місце заповнення декларації. Прокуратура має намір оскаржити рішення суду.

Нагадуємо, що Цибульська на початку січня стала фігурантом іншого скандалу, пов’язанного із поздоровленнями за новорічними святами.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що харків’яни оскаржили рішення суду про закриття провадження щодо підвищення вартості проїзду в метро.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в Харкові розгорівся великий скандал через перейменування одного з міських проспектів.