Харківські правоохоронці затримали шахрая, який обдурював пенсіонерів, вдаючи з ебе комунальника, повідомляє портал “Город Х”.

Чоловік обирав жертв серед пенсіонерів, яким розповідав, що ніби-то може встановити газовий лічильник із знижкою. Потім брав передоплату у розмірі від 500 до 4900 гривень, обіцяючи прийти на наступний день з лічильником, та зникав. Таким чином він зумів обманути декількох людей.

Правоохоронці затримали зловмисника дуже швидко. Ним виявився мешканець Дніпропетровщини, який в усьому зізнався. Наразі відкрите провадження за частиною 2 статті 190 Кримінального Кодексу, згідно якої шахрай може сісти до в’язниці на да роки.

Нагадуємо, що на минулому тижні в Харківській області затримали чоловіка, який крав консервації з льоху свого пасинка.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що харківські прикордонники затримали колишнього бойовика ДНР, який розчарувався в “русском мире” та вирішив повернутись додому.

Також “Знай.ua” розповідав про сутичку, яку дві літні харків’янки влаштували в одному з міських тролейбусів.