У Харкові волонтери шукають людей, які знають літню жінку, що втратила пам’ять та знаходиться в одній з міських лікарень, передає портал “Город Х”.

Як розвовіла волонтерка Наталя, дві години доводилось вмовляти жінку поїсти та поділитись хоч якимись спогадами. Нараді відомо, що потерпілу звати Міхеєва Ніня Костянтинівна, їй 92 роки та все життя вона працювала вчителькою математики. За словами Ніни Костянтинівни — вона місцева, з Харківщини. Також вона говорила про Москву та Петербург — в неї там, наче, хтось є, згадувала назви Теменка, Темників, Кам’янка, Ровеньки.

ПОТЕРЯЛАСЬ БАБУШКА НИНА и она очень ищет своих Родных! Репост❗❗❗ Всё что написано далее, известно с её слов, в минуты...

Geplaatst door Nataliia Nataliia op Donderdag 27 juni 2019

Знайшли її охайно одягненою, але без будь-яких речей, біля залізниці. Жінка пам’ятає, що їхала до родичів, але її зняли з потяга. Ймовірно, її вдарили по голові та пограбували. Наразі достеменно невідомо, що із спогадів Міхеєвої відпоівідає дійсності, а що — ні. Єдине, чого зараз хоче жінка — щоб її забрали додому.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадуємо, що на Харківщині продовжуються пошуки мешканки Мерефи, яка 25 червня пішла з дому в домашніх капцях, та не повернулась.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що під Харковом декілька днів тому зникла матір трьох дітей, яка пішла до лікарні.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що у Валківському районі шукають 16-річну дівчину, яка втекла з дому після сварки з батьками.