Правоохоронці Харківської області вже тиждень не можуть знайти 16-річну Вікторію Гресс, повідомляє видання “Город Х” з посиланням на відділ ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Вікторія, яка мешкає в одному з сіл Валківського району, зникла 22 червня — втекла з дому після сварки з матір’ю та не повернулась. Жінка звернулась до поліції з приводу втечі доньки лише через два дні. У пошуках дівчини правоохоронцям допомагають небайдужі місцеві мешканці. Також було залучено літаки громадської організації “Повітряний патруль”.

Нагадуємо, що вчора під Харковом пішла з дому та зникла без вісті багатодітна матір.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що харків’яни, що втомились від наркоділків, вирішили перевиховувати їх самотужки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові затримано ще одного фігуранта у справі про побиття телеоператора на ринку “Барабашово”.