П’яний харків’янин влаштував дебош в одній з міських маршруток, поранивши водія, повідомляє портал “Город Х”.

Пасажири маршрутки зробили зауваження двом молодикам, які гучно розмовляли, нецензурно лаялись та заважали іншим людям. Також водій спробувати вивести дебоширів на вулицю, але один з них розбив пляшку та наніс чоловіку поранення. Спільними зусиллями пасажирів все ж далось висадили хуліганів з мікроавтобуса, але вони не заспокоїлись — розтрощили заднє скло, відламали двірники, спробували розбити переднє скло та відірвали номерний знак.

Одного із хуліганів скрутили самі містяни. На суді він зізнався, що не розумів, що робить, бо був п’яний та отримав три роки умовно, а також зобов’язання відшкодувати збитки на суму 30 тисяч гривень. Інший дебошир втік.

Нагадуємо, що вчора на одній із станцій харківського метрополітена сталось підтоплення — прорвало одну з труб комунікацій.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що мешканці Харкова створили петицію до міської влади з вимогою зменшити інтервали руху потягів метро.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що у Харкові найближчим часом закуплять 36 потягів метро та відкриють дві нові станції.