Сьогодні, 27 червня, у Харківській області очікується останній день сухої та теплої погоди перед приходом похолодання та дощів, інформує Гідрометцентр України.

За повідомленням синоптиків, сьогодні очікується тепла та ясна погода. Температура вдень 31-33 градуси тепла, а вночі термометр показуватиме 15-17 градусів вище нуля. Вітер південний, 7-12 метрів за секунду.

А вже післязавтра на мешканців Харківщини за прогнозами Гідрометцентру очікує різке похолодання та дощі з грозами. Така погода протримається до наступної середи, після чого знов прийдуть сонце та тепло.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадуємо, що на відміну від Харкова до столиці України дощі завітають вже сьогодні.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун радила не зловживати газованою водою та солодким.

Також “Знай.ua” розповідав, що вчора в одному з приміських автобусів Харківщини молодій пасажирці стало зле і рятували її усім автобусом.