У Харкові директор Департаменту інформації та зв’язків з громадськістю їздить на автомобілі Volkswagen Passat, який не вказаний в його декларації, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на інформацію від місцевих активістів.

Наразі офіційно автівка належить дружині Сидоренка Світлані Войтович, яка біла засновницею двох підприємств, ТОВ “Екотехнопарк” та ТОВ “Екотехнопарк+”. Ці два підприємства лише з осени 2016 року виграли державні та міські тендери на суму майже 30 мільйонів гривень.

Співзасновницею цих компаній є Катерина Письмак, яка мешкає разом з Вікторією Письмак. Остання є співвласницею низки компаній, зокрема ТОВ “А.І.Р.”, співвласником якого є заступник мера Харкова з питань ЖКГ Андрій Руденко.

Нагадуємо, що декілька днів тому харківські комунальники придбали позашляховик Skoda Kodiaq за мільйон гривень.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що в будівлю Харківської міськради врізалось лекгове авто.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що від імені одного з кандидатів у народні депутати в Харкові роздавали коробки з ліками.