Позашляховик Skoda Kodiaq поповнив автопарк харківського комунального підприємства “Муніципальна компанія поводження з відходами”, повідомляє Харківський антикорупційний центр.

Вартість такого автомобіля становить понад 1 мільйон гривень — і це не найдешевша з наявних комплектацій. Інші дві пропозиції на тендері, дешевші на чверть мільйона, відхилили через відсутність необхідного пакету документів.

Skoda Kodiaq

Цю покупку харківські комунальники дозволили собі попри те, що щорічно підприємство звітує про свою збитковість та компенсують збитки за рахунок коштів платників податків.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно в Харкові на машрути вийшли нові тролейбуси, обладнані кондиціонерами, які не працюють.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що Харковом прокотилась хвиля нічних підпалів авто.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в ці дні в Харкові через святкування випуску офіцерів з університету повітряних сил частково перекрито рух майданом Свободи.