Воду відключать в частині будинків одразу шести районів Харкова. Це пов’язане з тим, у місті розпочинаються ремонтно-відновлювальні роботи, повідомляє прес-служба КП “Харківводоканал”.

Так, відключення відбудуться на восьми вулицях Шевченківського району, трьох вулицях Немишлянського району, двох вулицях Основ’янського та Слобідського районів, та одній вулиці Московського району. Як довго мешканці відключених будинків залишатимуться без води — не повідомляється.

Нагадуємо, що згідно із прогнозами погоди спека у Харкові потроху починає поступатись місцем хмарній погоді з можливими дощами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що харків’яни вимагають від міської влади відремонтувати несправні кондиціонери у міському транспорті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, як комунальники допомогли мешканцям одного з харківських районів боротись із спекою.