У середу, 19 червня, Харківська міськрада таки ухвалила рішення про перейменування проспекту Петра Григоренка. Повідомляється, що за дане рішення віддали свої голоси 59 депутатів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми повертаємо історичну назву проспекту маршала Жукова. Ми розглядаємо його виключно як воєначальника, який звільняв Україну, Харків і Європу від фашистсько-німецьких загарбників", - заявив мер міста Геннадій Кернес.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тим же шляхом депутати прийняли рішення про те, щоб пробивання від Клочківської до Римарській отримала ім'я Петра Григоренка.

Нагадаємо, що навколо будівлі міськради знаходилося 14 автозаків і поліцейських автобусів, близько 300 поліцейських і 100 бійців Нацгвардії.

На місці події також були присутні медики та рятувальники. Перед входом в мерію проходило кілька мітингів проти перейменування проспекту.

Нагадаємо, що Жуков спровокував у Харкові новий скандал: одіозного депутата окропили зеленкою, вкрав "тренд" Ляшка

Раніше портал "Знай.ua" писав, що жертви побоїща за "головну родзинку" Харкова отримають величезні компенсації: "Ми хотіли врятувати місто"

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Харкові з'явилося унікальне дерево: зарядку "в дупло" - і ти на зв'язку