У Харкові футбольні фанати напали і побили фанатів Путіна.

Про це передає Telegram-канал "Limbo".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Двоє росіян в нетверезому стані, які вирішили потинятися по Харкову в районі метро Академіка Павлова нарвались на заслужений фінал. Повідомляється, що під час прогулянки по місту вони, будучи в неадекваті почали чіплятися до місцевих хлопців з питаннями чий Крим.

Потім фанати "русского міра" з агресивними виразами обличчя зачепили тему про Путіна. Росіяни вступили в конфлікт і почали горланити, що їхній президент відмінний глава держави.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Така тематика розмови категорично не сподобалася групі футбольних фанатів, які проходили мимо в цей момент. Двое російских пияк накинулися на хлопців, але оразу отримали відпір.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.