У Харкові почастішали випадки викрадення велосипедів. Так протягом одного дня - 13 червня - патрульні виїжджали на такі виклики двічі.

Про це інформує gx.net.ua.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Перший випадок стався в Основ'янському районі. Біля супермаркету на проспекті Гагаріна городянин залишив на парковці велосипед. Поки хлопець здійснював покупки, невідомий викрав двоколісний транспорт, сів на нього і поїхав у бік вулиці Одеської. Однак очевидці побачили злодія і затримали його. Прибулі на місце події патрульні затримали викрадача.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Ледь не залишився без свого велосипеда і городянин, який залишив його на вулиці Гвардійців-Широнінців. Транспорт викрав зловмисник. Однак далеко на краденому велосипеді злочинцеві втекти не вдалося. Його вирахували і затримали.

Всі обставини події встановлюють слідчі, повідомили в прес-службі Нацполиции.

Нагадаємо, що у Харкові гримить скандал через підземку: проїзд в метро - по 30?

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Харкові маршрутка з людьми розвалилася на ходу: кадри транспортного пекла

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Харківщині накрили контрабандиста: "годував" ковбасою окупантів, скандальні подробиці