Харків'яни влаштували тисняву під час роздачі безкоштовного морозива від депутата.

Представники організації "Опора" кажуть, що поки що він не зареєстрований як кандидат на виборах, підкупом виборців це не є. Про це пише Типовий Харків.

Харків'яни влаштували тисняву під час роздачі безкоштовного морозива від заступника голови облради Володимира Скоробогача. Першим відео, на якому була зображена гігантська черга біля ятки з морозивом в 169 виборчому оточенні, розташував координатор дослідження за виборами Громадянської мережі "ОПОРА" Микола Зінченко в Facebook.

"А у нас халява, в місті доволі гаряче і в хід пішла філантропія від ймовірних претендентів. "Добрих" справ під вибори робиться все більше. А людям подобається", - розповідається в публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У коментарях під публікацією юзери підтримали творця: мовляв, організатори промоакції потім дивляться, як люди штовхаються і сміються над ними. Деякі жителі нашого міста нарекли тих, хто стояв у черзі за ласощами, продажними і попросили схаменутися. Ще коментатори порівняли цю акцію з роздачею млинців з лопати в РФ.

Варто зазначити, що у телефонній розмові уповноважений мережі "Опора" пояснив, що схожі промоакції організовують майже всі депутати і партії.

"Як пересічний громадянин я можу заявити, що брати це морозиво - неповага до себе. Але з правової точки зору до тих часів поки ж депутат не зареєстрований як кандидат на виборах, що наближаються, в поліцію заявити ми не можемо", - додав Микола Зінченко.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.