Харківська молодь отримає шанс на забезпечення пільговим житлом від міської влади.

Під пільгові кредити програми молодіжної іпотеки виділені п'ять будинків, повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Найближчим часом молоді люди Харківщини зможуть вирішити своє житлове питання. Влада міста проводять роботу в цьому важливому напрямку. Під цю програму виділено два дев'ятиповерхових будинки, які розташовані за адресою вул. Шевченка, 327 (забудовник – ТОВ "Житлобуд Харків"). Два інших дев'ятиповерхових будинки, які беруть участь у програмі, знаходяться на провулку Шевченківському, 48 (ТОВ "Орхомен"). Ще один шістнадцятиповерховий будинку розташований на Московському проспекті, 195 (ТОВ "Світ-1").

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Попередньо це житло збираються ввести в експлуатацію в поточному і наступному роках. У програмі молодіжного кредитування можуть брати участь юні хлопці та дівчата не старше тридцяти п'яти років, які потребують поліпшення своїх житлових умов. У тому випадку, якщо у молодій сім'ї є дитина, кредит видається без усяких відсотків. У разі, якщо дітей двоє, на безпроцентному кредиту додається умова, згідно з яким погашається сума зменшується на чверть. Якщо дітей троє або більше, видається безвідсотковий кредит, при цьому буде необхідно погасити лише половину вартості житла. Для бездітних сімей діє умова отримання кредиту під три відсотки річних.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.