Представники харківської Нацполиции наочно продемонстрували, що здатні не тільки "служити і захищати".

Правоохоронці взяли участь у цікавій громадської акції, повідомили в прес-службі патрульної поліції міста.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В одному з харківських районів протягом двох тижнів була проведена громадська акція з добрим назвою "Намалюй життя". Метою цього заходу стало знищення рекламних написів з продажу наркотичних речовин та популяризація здорового способу життя. В акції взяли участь представники громадських об'єднань, управління освіти, управління протидії наркотичній злочинності і патрульні поліцейські. На підведенні підсумків організованих заходів учасники відзначили важливість подібних акцій для свідомого суспільства та ведення здорового способу життя.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Харакерно, що в майбутньому не виключена участь харківських поліцейських і в інших суспільних заходах. Силовики намагаються продемонструвати суспільству, що є такими ж людьми, як і будь-які інші українці. Поліція прагне почати діалог з народом, і заради цього можуть бути прийняті безпрецедентні заходи. У будь-якому разі, приємно бачити таких поліцейських, ніж грубих і неприємних силовиків з минулого.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.