Президент України Володимир Зеленський у найближчому майбутньому може отримати надійного союзника в Харкові.

За результатами виборів у парламент одну з ключових посад в Першій столиці може зайняти відомий український громадський активіст, повідомила "Країна".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з отриманими даними, за сто шістдесят дев'ятого мажоритарному округу в центрі Харкова на вибори до Верховної Ради України від провладної партії "Слуга народу" буде обиратися відомий активіст-дорожник Олександр Куницький (Zpsanek). Саме по цьому округу раніше обирався соратник колишнього президента України Порошенка Олександр Грановський.

Олександр Куницький

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відповідне рішення в команді Зеленського за Куницькому взяли в самий останній момент. Куницький є відомим блогером, який спеціалізується на дорожньо-поліцейської тематиці і не раз вступав у сутички з поліцією. На його Youtube-каналу 946 тисяч передплатників. Його обрання в національний парламент може стати хорошим рішенням для чинного президента. Особливо враховуючи той факт, що Харків традиційно є вощиною опозиційних сил в Україні. У цьому місті особливо сильна влада Геннадія Кернеса, який є одним з лідерів "Опозиційного блоку".

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.