Мер Харкова Геннадій Кернес під час "Форуму об'єднаних опозиційних сил "Довіряй справах" підтвердив свої політичні амбіції напередодні виборів у Верховну Раду України.

Одіозний політик впевнений у тому, що навколо партії "Опозиційний блок" згуртуються та інші однодумці, повідомив портал РБК-Україна.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кернес вважає, що "Опозиційний блок" в найближчому майбутньому стане політичною силою, з якою будуть рахуватися всі в Україні. Мер Харкова впевнений, що в партії повинні бути не лише професійні політики, але й представники місцевого самоврядування, бізнесмени і промисловці. Політична сила збирається відстоювати інтереси всіх верств населення, заявив міський голова.

Геннадій Кернес

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я закликаю вас мобілізувати всі наші сили, донести до наших однопартійців та однодумців, тих людей, які ще не визначилися, що є політична сила, яка об'єднала мерів переважно великих міст України. Крім них, представників місцевого самоврядування, великих промисловців, сільгоспвиробників. І ми повинні показати, що у нас буде якісно інший список, на відміну від багатьох партій. Тому я хочу побажати нашій політичній силі перемоги", - розповів Кернес.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.