Вчора пізно ввечері в Зміївському районі Харкова був затриманий чиновник мерії, підозрюваний у стрілянині по людях з травматичної зброї.

Про це повідомили власні джерела NewsRoom серед силовиків.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно отриманої інформації, подію було зафіксовано ввечері шостого червня в селі Гайдари. Глава Департаменту розвитку телекомунікаційних технологій і зв'язку Віктор Потанін в нетверезому стані під'їхав на автомобілі Scoda до одного з місцевих магазинів. На місці у чиновника зав'язався конфлікт з чоловіком 1978-го року народження, після чого Потанін дістав травматичну версію пістолета Макарова і кілька разів вистрілив в опонента.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Потерпілому надана необхідна медична допомога, від госпіталізації він вирішив відмовитися. Проти нападника порушено кримінальну справу за статтею 296 Кримінального Кодексу України ("хуліганство із застосуванням зброї"). Сторона звинувачення планує добитися укладення чиновника під варту. А от у Департаменті розвитку телекомунікаційних технологій і зв'язку не підтверджують інформацію про подію за участю його керівника, наполягаючи на тому, що він перебуває у відпустці. Залишається додати, що раніше Потанін був радником мера Харкова Геннадія Кернеса по взаємодії з комунальними підприємствами.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.