У Харківській області чоловік опинився на лаві підсудних через подарунок, отриманий від українського солдата із зони ООС.

При обшуку у обвинуваченого вилучили гранату і підривник, повідомив портал Depo.Харків.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент з дивним подарунком стався рік тому в одному з кафе селища міського типу Краснокутськ. Обвинувачений познайомився з якимсь невстановленим досудовим розслідуванням бійцем із зони ООС, чоловіки вирішили випити пару чарок міцних напоїв. Під час пиятики боєць висловив бажання презентувати своєму новому товаришеві гранату РГД-5, а також запобіжник типу УЗРГМ. Підсудний не став відмовлятися.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

А вже в лютому 2019-го року в квартирі підсудного був проведений обшук, під час якого заборонені предмети були виявлені і вилучені. У березні між прокурором і підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості. Суд затвердив угоду і визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за частиною першою статті 263 Кримінального Кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном у два роки.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.