У Харкові стався непересічний випадок загоряння автомобіля, причини якого виявилися вкрай незрозумілими.

Про інцидент повідомили у прес-службі ДСНС.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з шснуючую інформацією, пізно ввечері десятого червня на гарячу лінію ДСНС надійшов тривожний виклик. Бригада пожежників оперативно прибула на вказане місце за адресою вулиця Академіка Павлова, 162. Там горів гібридний автомобіль американського виробництва, вогонь загрожував і автівкам, які знаходились поруч.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На момент приїзду рятувальників на місце полум'я охопило моторний відсік і заднє ліве крило дорогого гібридного американського авто. Площа пожежі склала приблизно три квадратних метри. З допомогою піноутворювача в 23:20 вогонь було локалізовано, о 23:36 - ліквідовано. Причина пожежі з'ясовується правоохоронцями.

З огляду на безпеку такого роду автомобілів, вкрай сумнівно, що транспортний засіб могло загорітися саме по собі. Оперативники не виключають версію про підпал. На щастя, за підсумками даного інциденту ніхто не постраждав. Більш того, власнику автомобіля можуть виплатити страховку. Залишки транспортного засобу вже вивезені з місця події.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.