В Харкові співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати небезпечного злочинця, який влаштував резонансне правопорушення.

Про вдалої операції, проведеної оперативниками, повідомили в управлінні патрульної поліції міста.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чоловіка зуміли затримати "по гарячих слідах". Саме він вчора ввечері на вулиці Академіка Павлова підпалив електромобіль Chevrolet Volt, який не вдалося врятувати від пожежі. Свідки запам'ятали, в якому напрямку зник піроман, а також описали прикмети працівникам правоохоронних органів. Отримавши орієнтування на злочинця, поліцейські швидко його спіймали.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Злочинець був затриманий. Ним виявився 52-річний безробітний мешканець Шевченківського району Харківської області. Чоловік причини свого вчинку пояснити поліції не зміг", - пояснили в управлінні поліції.

За фактом скоєного злочину було відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального Кодексу України. Максимальне покарання за цією статтею становить десять років позбавлення волі.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.