Фронтмен популярної української групи "Антитіла" Тарас Тополя після проведеного в Харкові концерту в підтримку нового альбому поділився думкою про зміни, необхідних в українському законодавстві.

В інтерв'ю сайту 057 Тарас Тополя розповів, що як оцінює ситуацію в Харкові.

"Дуже багато людей в Харкові живе радянським минулим. Деякі відверто ностальгують за радянським минулим, хтось відверто не розуміє, що Україна – це самостійна держава. Деякі підтримують Україну, але не бачать проблем з українською мовою. Хтось любить державу, але не бачить проблем з історичним минулим – і пам'ятками, і вулицями і не розуміє, чому проводиться декомунізація. Харків досить різноманітний місто, якщо брати в сенсі", - заявив музикант.

Група Антитіла

За його словами, будь-які радикальні дії щодо історії повинні бути виваженими, а заходи можна приймати тільки після широкого, всенародного обговорення.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Крім цього, Тарас Тополя поділився думкою про назрілі зміни в правоохоронній та військовій сферах. Він вважає, що в України є майбутнє тільки в тому випадку, якщо буде оновлено судова система. У такому разі запрацюють відповідним чином прокуратура, органи дізнання і збору доказів.

Портал "Знай.иа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.иа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.