У Харкові продовжується епопея зі скандальним проспектом, якому незабаром може бути дано назву на честь маршала СРСР Георгія Жукова.

Дев'ятнадцятого червня відбудеться засідання Харківської міської ради, що підтвердили в його прес-службі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Саме на цьому засіданні може бути прийнято рішення про перейменування проспекту Григоренка до проспекту маршала Жукова. Мер міста Геннадій Кернес нібито лобіює відповідне рішення, і воно цілком може бути озвучено на двадцять сьомій сесії Харківської міської ради VII скликання.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Втім, на порядку денному виявляться сімдесят чотири різних питання. У їх числі економічні, земельні, питання виконання та внесення змін в ряд міських програм. Також на сесії планують обговорити питання "Про розгляд електронної петиції", який стосуватиметься перейменування проспекту Григоренка до проспекту Жукова. Багато харків'яни виступають проти подібної ініціативи, а нещодавно патріотично налаштовані громадяни знесли бюст маршалу Жукову. Рішення про перейменування може викликати чергову хвилю заворушень в Харкові.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.