Скандальний політик Михайло Добкін з початку повномасштабного вторгнення намагається показати, що він ніяким чином не підтримує російську агресію і виступає повністю за інтереси України.

Михайло займався волонтерством, продавав свої улюблені речі заради допомоги нашим захисникам. Але. Але багато людей все одно ставляться з великою підозрою до таких вчинків політика, адже у всіх у пам'яті ще свіжі фотознімки, де Михайло Добкін разом з покійним Генадієм Кернесом очолюють проросійські шабаші – з триколорами та георгієвськими стрічками.

Цього разу Михайло Добкін вирішив у черговий раз довести, що він хвацький та мужній вояка та відправився провідувати звільнені ЗСУ населені пункти Харківщини.

Відповідні світлини нещодавно з'явилися у мережі.

Михайло Добкін
Михайло Добкін

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Михайло Добкін
Михайло Добкін

Але у мережі відразу нагадали й інші знімки, які, як вважають українці, не варто забувати.

Михайло Добкін та Генадій Кернес
Михайло Добкін та Генадій Кернес

Як раніше повідомляв Знай, Патріарх Кирило Гундяєв вимагає два дні молитися за путіна. Формуляр, який розіслали регінальним управлінням, розповсюдили у мережі.

Згідно з ним, російський Патріарх Кирило зобов'язав священиків два дні молитися за здоров'я Путіна.

Управління справами патріарха розіслало єпархіями в регіонах циркуляр з дорученням. «Піднести старанну молитву за здоров'я глави держави російського» пропонується 7 жовтня — в день 70-річного ювілею Путіна, а також 8 жовтня — в день пам'яті преподобного Сергія Радонезького.