Відомий поет та музикант Сергій Жадан увічнив героїзм українського народу на сторінках нової книги, яка стала для нього особливим витвором. Про це він розповів на сторінці у соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан показав шанувальникам свою нову книгу, де описав шість місяців героїчного протистояння українців російським окупантам. Він зазначив, що не планував випускати книгу, а просто писав нотатки, але друзі вирішили увічнити його розповіді про неймовірну силу людей.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

"Сьогодні вперше взяв до рук свою нову книгу, "Небо над Харковом" - щоденникові записи перших шести місяців великого протистояння та опору", - поділився артист.

Сергій Жадан зазначив, що незабаром книга з'явиться у книгарнях і кожен українець зможе ознайомитись із його роботою.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"За тиждень книжка з'явиться в книгарнях. Гортаю її, ніби щось, що сталося з кимось іншим. Але приємно бачити на вміщених фото близькі та рідні харківські обличчя. Можливо, все це писалося саме для них, для свідчення про їхню силу, віру та любов", - додав він.

Раніше портал Знай повідомляв, Коля Серга проїхався звільненою Харківщиною та захопився непереможними українцями: "Бачили незламну силу".

Також наш портал інформував, Сергій Жадан зворушився великодушним вчинком маленького українця і не стримав емоцій, що наринули: "Воює вся країна".

Крім того, на портал інформував, Тарас Тополя пригрозив окупантам завершити справу Сагайдачного та "стерти" москву з лиця землі: "Ох і розбудили чмоні силу".