Відомий український поет та музикант Сергій Жадан зворушився великодушним вчинком маленького українця, який разом із мамою відвідав один із його концертів. Цим артист поділився на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан зізнався, що його дуже зворушив хлопчик, який приніс на концерт 500 гривень та передав для українських захисників. Він зазначив, що у цій війні окупантам протистоїть вся країна, а не лише воїни ЗСУ.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

"На один із концертів прийшов хлопчик із мамою, приніс 500 гривень на ЗСУ. Росіяни, коли вивалюють свої істерики про те, що з ними воює НАТО, завзято і самогубно не бачать цієї простої речі – проти них воює вся країна. Та країна, яку вони вперто не помічали і недооцінювали. Та країна, в існування якої вони вперто не вірили. Зрештою, це їхні проблеми", - розповів музикант.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Артист подякував усім, хто докладає зусиль для наближення перемоги і показав цей конверт з грошима від маленького українця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Сергія Жадана "скасували" в Європі, коли він намагався зібрати гроші на ЗСУ: "Гроші на їжу? Будь ласка".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Різатдінова з "Танців із зірками" показала заплакані очі і розповіла про душевний біль: "Не думала, що викладатиму таке фото".