Український поет, перекладач, співак та музикант Сергій Жадан повідомив про те, що у Мілані було скасовано концерт за його участю.

Він написав текст на офіційній сторінці у Facebook, щоб заявити, що в Європі досі є люди, які намагаються вдавати з себе пацифістів, використовуючи подвійні стандарти.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

"Вони щиро вважають, що, захищаючи свої життя та свою країну, українці порушують якісь їхні уявлення про мир та гармонію. А ті, хто намагається підтримати своїх співвітчизників у боротьбі з ґвалтівниками та мародерами, є фашистами та екстремістами", - пише Сергій Жадан.

Йому дуже соромно за те, що такі люди справді існують. Адже Україна продовжує стримувати російську агресію до останнього моменту, щоб вона не перейшла на територію інших європейських держав. А вони, своєю чергою, не дають збирати гроші на потреби армії.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Сергій Жадан, скріншот: Facebook
Сергій Жадан, скріншот: Facebook

Сергій Жадан, скріншот: Instagram
Сергій Жадан, скріншот: Instagram

"Насправді, це стандартна європейська реакція. Гроші на діток, біженців, їжу? Так, будь ласка! Збираєте на підтримку ЗСУ, взагалі щось для ЗСУ? Боже борони", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Сергій Жадан нагадав, що не за горами осінь, яка ще на крок наблизить перемогу України: "Триматися разом і не боятися"

Як повідомляв "Знай.uа", Сергій Жадан розповів про екстремальний концерт для бійців ЗСУ: співав під вибухи "Градів"

Знай.ua писав, "Дві реальності": Сергій Жадан розповів про болючі контрасти, які доводиться спостерігати під час війни