У Харкові є ще один скандал. Чиновник із мерії вирішив показати українцям під час війни, що таке багате життя, та поділився поряд закордонних фото у соціальних мережах.

Йдеться про директора департаменту земельних відносин Харківської міськради Сергія Колесника, і всі знімки з'явилися на його офіційному обліковому записі в соціальній мережі Instagram.

Поки країна продовжує перебувати у стані активної війни з росією, а чоловіки не можуть залишити територію України через воєнний стан, чиновники продовжують користуватися своїм становищем.

Сергей Колесник, фото: Instagram
Сергей Колесник, фото: Instagram

Сергій Колесник відпочиває у Ніцці, а харків'яни щодня страждають від десятків тривог та ворожих ракет. Для чого він вирішив саме зараз показати своє розкішне життя на престижному курорті – незрозуміло. Очевидно, це жест підтримки та солідарності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

На одному з опублікованих кадрів він сідає в новенький автомобіль Porsche 911. Кому саме він належить – точно сказати складно.

Сергей Колесник, фото: Instagram
Сергей Колесник, фото: Instagram

На іншому ж кадрі він разом із дітьми стоїть на тлі старовинного фонтану, а в руках пакет якогось брендового магазину.

Навряд чи його будуть раді бачити в Україні найближчим часом та й у майбутньому. Поки чиновники мешкають на широку ногу, українці змушені страждати. Час уже щось змінювати, і війна показав це.

Нагадаємо, що в ГУР назвали кількість російських окупантів в Україні на сьогоднішній день, скільки ще роботи у ЗСУ

Раніше повідомлялося, що в Україну їдуть мікробезпілотники Teledyne Fair Black Hornet, які допоможуть розглянути поразку росії в деталях .

Також, Борис Джонсон перед відставкою знову пригадав Україну, не повинні допустити повтору Кримського сценарію